Proceduri neablative de reintinerire a pielii - Laser 1319 NM

Laserele de reintinerire a pielii au ca tinta biologica apa din tesuturi. ThermaScan cu lungimea de unda 1319 nm a platformei Sciton Joule, permite o incalzire controlata a stratului subepidermic al pielii, stratul superficial fiind protejat de un sistem incorporat cu cristale de safir. Un tratament adecvat duce la remodelarea colagenului, activarea fibroblastilor si totodata reducerea secretiei glandelor sebacee. Astfel, acest tratament are rezultate foarte bune in reducerea liniilor fine si a ridurilor de la nivelul fetei, reducerea acneei, a cicatricilor postacnee cat si imbunatatirea texurii pielii.

Sunt necesare mai multe sedinte de tratament (4-6) spatiate la diferite intervale de timp (2-4 saptamani). Tratamentul este comfortabil, usor de efectuat si nu necesita anestezie. Pe toata perioada tratamentelor se evita expunerea voluntara la soare si se incurajeaza folosirea cremelor speciale cu factor de protectie 50 +. In cazul expunerii la soare aceste creme cu SPF 50+ se reaplica la interval de 2-3 ore pentru a reduce riscul de complicatii ale pielii.

Ce spun clientii

” Botox: iata ceva care acum nu mai mult de 1 an si ceva ani mi se parea ceva extrem de avangardist si,intr-un anumit fel, doar o idee pe care o vezi cel mult la televizor si cu care nu te-ai gandit vreodata ca o sa poti face cunostinta fata in fata. Dar se pare ca azi lucruri le avanseaza mult mai repede decat am crezut vreodata si acele idei... „