Terapia cu rola dermatologica cu microace

  Mecanismul de funcţionare a terapiei cu dermaroller
(microneedling system)

  Caracteristicile aparatului si tratamentului

  

  Terapia cu dermaroller se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Rolerul este dotat cu un dispozitiv de formă cilindrică care seamănă cu o perie, este alcătuită din 540 de micoace marimea  0.5-2,5 mm. forma de tăiere a acelor e de diamant, dispunerea acelor e pe 9 discuri.
   Rollerul  poate să creeze până la 500000 micro-canale în piele în decurs de doar 10 minute.
   Acele rollerelor cu microace  sunt tăiate în formă specială (diamant), patentată (micro-leziunile provocate cu astfel de ace, se închid mai repede), cu scopul de a oferi tratamentul medical cel mai sigur şi fără a cauza durere pentru pacient.
  Astfel absorbţia produselor de îngrijirea pielii poate să crească până la 3000%, comparativ cu aplicarea tradiţională, fără să afecteze partea sănătoasă a tegumenului, lucru care nu se poate spune despre alte tehnici de refacere a suprafeţii pielii. Deoarece epiderma rămâne intactă, perioada de refacere este una foarte scurtă, iar producerea stimulată de colagen este îndreptată către îmbunătăţirea texturii şi calităţii tegumenului.
  Folosirea medicală a rollerelor cu microace  este o alternativă viabilă la tratamentul cu laser pentru refacerea pielii.
  Terapia cu dermaroller este o alternativă sigură şi îmbunătăţeşte starea pacienţilor intr-o măsură semnificativă chiar şi până la 70% doar in 3- 4 şedinţe acest fapt ne confirma statisticile efectuate.
  Acest roller se trece pe suprafaţa pielii de mai multe ori cu o techică specială. Corpul dumneavoastră, reacţionează la introducerea acelor la fel cum reacţionează la orice alt obiect care penetrează pielea. Introducerea de ace din titan chrirugical mici şi foarte subţiri este percepută de nervii receptori ai pielii ca un stimul. Acele sunt atât de fine, încât rănirea pielii este nedetectabilă – epidermul rămâne cvasi intact. În schimb, acest stimul nervos transformat în semnale electrice declanşează un proces de vindecare în „cascadă”.
   Celulele pielii din jurul canalului format prin înţepare eliberează factori de creştere pentru celulele nediferenţiate care se înmulţesc, formează noi celule, fibroblaştii care vor produce mai multe fibre de colagen şi elastină. Sarcina fibroblaştilor este de a migra către leziune pentru a o vindeca (a închide rana, de a o repara cu fibre de colagen şi elastină).
   Microleziunile prin înţepare se vindeca foarte repede, în termen de 1-2 ore, nefiind necesare intervenţii speciale. Transformarea celulelor nediferenţiate în celule necesare vindecării este un proces automat, misiunea finală a procesului este de a se forma noi fibre de colagen care se vor integra între fibrele de colagen existente în dermul superior şi care vor „umple” cicatrici atrofici. Se introduc sute de ace microscopice, efectul se cumulează şi se formează un nou strat de colagen, proces numit neocolagenogeneză.
   Celulele endoteliale care căptuşesc pe interior vasele de sânge (mai ales cele din capilare) sunt stimulate să se înmulţească ceea ce duce la formarea de noi vase capilare care vor transporta mai mult sânge în piele pentru o mai bună oxigenare şi hrănire a acesteia. Acest proces se numeşte neoangiogeneză.

   Avantaje
  - cu ajutorul microacelor in derm si epiderm dezchizand astfel calea utilizării ingredientelor activi din produsele de îngrijire a pielii (produse de mezoterapie, factori de creştere, acid hialuronic, vitamine etc.).

   - Fără efecte secundare nedorite;
   - Tratamentul este neinvaziv, perioada de vindecare este foarte scurtă (între 30 minute şi 2 ore);
   - Poate fi folosit pe orice tip de piele, în combinaţie cu alte tratamente;
   - Aplicare extinsă (faţa, păr şi orice altă parte a corpului);
   - pentru mentinerea rezultatelor  in timp se recomand tratamente complementare : microdermabraziune, radiofrecventa monopolara, mezoterapie fara ace etc.
   - Tratamentul de micro-ace este o cale naturală şi accesibilă de a crea propriul colagen, fără a afecta straturile de suprafaţă ale pielii.
   - Procedeul de micro-needling reprezintă o posibilitate mezoterapeutică non-ablativă şi non-chirurgicală, care păstrează straturile superficiale ale pielii şi induce corpului în acelaşi timp reacţia de a produce colagen şi elastină.

   Indicaţii:
   - urmele de acnee şi cicatrici;
   - pielea îmbătrânită şi afectată de soare;
   - ridurile faciale şi din decolteu;
   - hiper-pigmentaţie;
   - vergeturi;
   - pori dilataţi;
   - cuperoza
   - prevenirea acestor afecţiuni în cazul persoanelor care încă nu prezintă probleme dar doresc să prevină, astfel îşi menţin sănatatea pielii, tinereţea, frumuseţea mult mai mult timp şi încetinesc procesul de îmbatrinere.
    Contraindicaţii
    Sarcină, leziuni tegumentare, iritaţii tegumentare, epilepsie, boli autoimmune.

 

 

 

 


 

Ce spun clientii

” In ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult problema parului de de asupra buzei superioare, mustata cu alte cuvinte si asta din cauza faptului ca una dintre prietenele mele mi-a atras atentia si m-a intrebat cand am fost ultima data la cosmetica. De atunci, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des in oglinda, cateodata ma gandeam ca p... „