Urgente medicale minore

  Primul serviciu privat din oras care ofera tratament medico-chirurgical in regim de urgenta.

  Inlocuieste stressul, asteptarea lunga, aglomeratia cu amabilitatea, profesionalismul si rezolvarea prompta a problemei medicale pe care o aveti. La noi nici o urgenta nu este prea mica sau prea putin importanta.

  Pentru inceput vom asigura servicii de urgenta in intervalul orar  9.00 - 21.00  urmand sa implementam acest serviciu 24 de ore si vom extinde plaja de servicii.

 

  Consultati lista de mai jos si nu ezitati sa apelati la noi:

- Tramentul plagilor diverse (prin taiere, contuzie, zdrobire, postoperatorii); sterile sau suprainfectate; superficiale sau mai profunde cu afectarea sistemului osteroarticular sau muscular (poate necesita miorafie, artrorafie, osteosinteza cu brose, tenorafie suturi nervoase, anastomose vasculare).

- Arsuri. (pe suprafete limitate 10-15% din suprafata corpului exemplu: mana / fata.) In special cele care nu intereseaza suprafete foarte intinse din corp, nu sunt foarte profunde si nu necesita internare indelungata sau terapie intensive.

- Patologie septica: furunculi, carbunculi, panaritii, unghii incarnate, hidrosadenite, abcese cutanate

- Patologie proctologica: fisuri perianale; hemoroizi tombozati, inflamati, hemoragici; abcese peranale, fistule perianale

- Patologie vasculara: boala varicoasa, troboflebita superficiala, varicoflebita

- Chirurgie generala: apendicita acuta, litiaza veziculara, colica biliara.

- Putem sa asiguram de asemenea tratamentul, pansamentul in conditii de ambulator al pacientilor care nu mai pot sa se trateze in serviciul in care au fost initial operati: Ingrijirea plagii operatorie, suprimare fire de sutura, panasament, corectie sau revizie de plaga, sutura secundara sau intarziata etc.

Ce spun clientii

” In ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult problema parului de de asupra buzei superioare, mustata cu alte cuvinte si asta din cauza faptului ca una dintre prietenele mele mi-a atras atentia si m-a intrebat cand am fost ultima data la cosmetica. De atunci, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des in oglinda, cateodata ma gandeam ca p... „