Urgente medicale minore

  Primul serviciu privat din oras care ofera tratament medico-chirurgical in regim de urgenta.

  Inlocuieste stressul, asteptarea lunga, aglomeratia cu amabilitatea, profesionalismul si rezolvarea prompta a problemei medicale pe care o aveti. La noi nici o urgenta nu este prea mica sau prea putin importanta.

  Pentru inceput vom asigura servicii de urgenta in intervalul orar  9.00 - 21.00  urmand sa implementam acest serviciu 24 de ore si vom extinde plaja de servicii.

 

  Consultati lista de mai jos si nu ezitati sa apelati la noi:

- Tramentul plagilor diverse (prin taiere, contuzie, zdrobire, postoperatorii); sterile sau suprainfectate; superficiale sau mai profunde cu afectarea sistemului osteroarticular sau muscular (poate necesita miorafie, artrorafie, osteosinteza cu brose, tenorafie suturi nervoase, anastomose vasculare).

- Arsuri. (pe suprafete limitate 10-15% din suprafata corpului exemplu: mana / fata.) In special cele care nu intereseaza suprafete foarte intinse din corp, nu sunt foarte profunde si nu necesita internare indelungata sau terapie intensive.

- Patologie septica: furunculi, carbunculi, panaritii, unghii incarnate, hidrosadenite, abcese cutanate

- Patologie proctologica: fisuri perianale; hemoroizi tombozati, inflamati, hemoragici; abcese peranale, fistule perianale

- Patologie vasculara: boala varicoasa, troboflebita superficiala, varicoflebita

- Chirurgie generala: apendicita acuta, litiaza veziculara, colica biliara.

- Putem sa asiguram de asemenea tratamentul, pansamentul in conditii de ambulator al pacientilor care nu mai pot sa se trateze in serviciul in care au fost initial operati: Ingrijirea plagii operatorie, suprimare fire de sutura, panasament, corectie sau revizie de plaga, sutura secundara sau intarziata etc.

Ce spun clientii

” Intai, sa ma prezint. Am 40 de ani, o viata mereu pe fuga, un dead-line mereu aproape si dince in ce mai putin timp pentru mine. Va recunoasteti cumva? Si inainte de a va spune povestea mea, sa va intreb ceva: va mai aduceti aminte senzatia pielii de cand aveati mult mai putini ani si ziua aparitiei ridurilor vi se parea undeva la ani lumina... „