Mezoterapia estetica fara ace

Lista preturi


 

   Mezoterapia estetica este o alternativa la metodele cosmetice invazive, care se utilizeaza in principal pentru rejuvenarea (reintinerirea) pielii, avand ca rezultat final reducerea primelor semne de imbatranire (de ex. ridurile fine) de la nivelul fetei, a gatului si a decolteului.

   Sistemul MesoEstetica aflat in dotarea cabinetului dispune de mai multe programe de utilizare, adresate mai multor probleme ale pielii, cum ar fi ridurile, petele pigmentare, laxitatea cutanata (pielea ‘cazuta’), celulita. Aparatul de mezoterapie, prin intermediul unui curent electric, introduce in structura pielii cocktailuri ce contin vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu acesta sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Dupa tratament, pielea este vizibila mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.

Mezoterapia fara ace se poate combina si cu alte terapii ale pielii si mai ales microdermabraziunea medicala.

Pliant

Pliant

Mezoterapia fara ace

Ce spun clientii

” In ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult problema parului de de asupra buzei superioare, mustata cu alte cuvinte si asta din cauza faptului ca una dintre prietenele mele mi-a atras atentia si m-a intrebat cand am fost ultima data la cosmetica. De atunci, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des in oglinda, cateodata ma gandeam ca p... „