Mezoterapia estetica fara ace

Lista preturi


 

   Mezoterapia estetica este o alternativa la metodele cosmetice invazive, care se utilizeaza in principal pentru rejuvenarea (reintinerirea) pielii, avand ca rezultat final reducerea primelor semne de imbatranire (de ex. ridurile fine) de la nivelul fetei, a gatului si a decolteului.

   Sistemul MesoEstetica aflat in dotarea cabinetului dispune de mai multe programe de utilizare, adresate mai multor probleme ale pielii, cum ar fi ridurile, petele pigmentare, laxitatea cutanata (pielea ‘cazuta’), celulita. Aparatul de mezoterapie, prin intermediul unui curent electric, introduce in structura pielii cocktailuri ce contin vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu acesta sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Dupa tratament, pielea este vizibila mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.

Mezoterapia fara ace se poate combina si cu alte terapii ale pielii si mai ales microdermabraziunea medicala.

Pliant

Pliant

Mezoterapia fara ace

Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „