Proceduri neablative de reintinerire a pielii - Laser 1540 NM

Rejuvenarea pielii prin metoda nonablativa de tratament 1540 nm Erbium Glass a revolutionat procedurile de reintinerire ale pielii. Se obtin rezultate similare cu cele date de laserele ablative totale (eliminarea completa a straturilor superficiale ale pielii) dar cu timp de recuperare mult scurtat. Tratamentul consta in producerea unor microcoloane de coagulare in piele, pana la o adancime de 1 mm, stratul superficial al pielii ramanand intact iar tesutul dimprejurul acestor microcoloane neatins. Acesta tehnica beneficiaza de un proces de vindecare mai rapid, cu risc scazut de complicatii. Datorita actiunii de regenerare a zonelor netratate dintre microcoloanele de coagulare, dermul necrozat este rapid inlocuit de un tesut nou, mult mai bogat in colagen. Astfel in urma acestor tratamente se observa o imbunatatire vizibila a texturii pielii, ridurile, liniile fine si porii de la nivelul fetei se reduc, deasemenea se imbunatatesc si cicatricile post acnee iar aspectul general al pielii este unul natural, mai ferm, luminos si mult intinerit.

Pe toata perioada tratamentelor este foarte importanta evitarea expunerii voluntara la soare si se incurajeaza folosirea cremelor speciale cu factor de protectie 50 +. In cazul expunerii la soare aceste creme cu SPF 50+ se reaplica la interval de 2-3 ore pentru a reduce riscul de complicatii (arsuri, hiperpigmentari) ale pielii.

Laserele non-ablative fractionate prezina rezultate mai bune fata de laserele traditionale, deoarece au timp de recuperare mai scurt, risc scazut de complicatii, necesitand in schimb mai multe sedinte de tratament (3-6), in functie de nivelul de imbunatatire al pielii dorit atat de catre pacient cat si de catre medicul curant.

Pliant

Pliant

Tratamentul CicatricilorAflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 1:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 1:

Tehnologia laser 1540 nm

Ce spun clientii

” In ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult problema parului de de asupra buzei superioare, mustata cu alte cuvinte si asta din cauza faptului ca una dintre prietenele mele mi-a atras atentia si m-a intrebat cand am fost ultima data la cosmetica. De atunci, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des in oglinda, cateodata ma gandeam ca p... „