Ce este Terapia Vampir?

Tratamentul cu plasma proprie imbogatita cu trombocite (Platelet Rich Plasma – PRP), cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’ este cea mai moderna solutie de regenerare a pielii prin forte proprii. Presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sange si reintroducerea  acestora in tesutul cutanat, stimuland astfel procesele de reparare celulara si de sinteza de neocolagen pe termen lung. Terapia Vampir este un tratament anti-aging in adevaratul sens al cuvantului, deoarece stimuleaza sinteza de collagen.

Cui se adreseaza Terapia Vampir?

Persoanele care vor sa-si foloseasca propriile resurse de regenerare, fara risc de alergie sau de a face infectii,pentru obtinerea unor rezultate cat mai naturale si cu mentinerea proprietatilor de elasticitate, fermitate si stralucire a pielii pe termen lung, pot beneficia de o astfel de terapie.

Cum se efectueaza procedura?

Se recolteaza o cantitate mica de sange intr-o eprubeta sterila, se proceseaza rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce contin factorii de crestere si reparare. Acestia se elibereaza in mod natural in orice tentativa a organismului de a repara o leziune.

Plasma bogata in trombocite se va injecta in piele, cu ajutorul unui ac fin. Pentru a atenua durerea se aplica o crema anestezica inainte de injectare. Toate aceste etape de recoltare si preparare se efectueaza rapid, in prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aiba siguranta ca se administreaza propriul sange.

Rezultatele Terapiei Vampir sunt considerabil mai bune daca sunt combinate cu injectari de Acid Hialuronic si terapiile laser.

Care sunt beneficiile acestui tratament si cand se observa rezultatele?

Se foloseste propria plasma, fara alte substante artificiale, de aceea este unul dintre cele mai naturale si efieciente tratamente anti-imbatranire.

In primul rand terapia este recomandata pentru imbunatatirea tonusului si texturii pielii, intinerirea si regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde si refacerea fermitatii. De asemenea este una dintre putinele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor si a celor din jurul gurii.

Semnele imbatrinirii se atenueaza treptat, pentru rezultate optime fiind recomandate 3 sedinte efectuate la 3 saptamani.

La ce sa ne asteptam dupa Terapia Vampir?
  • textura imbunatatita a pielii
  • inlaturarea ridurilor fine
  • emedierea porilor dilatati
  • piele luminoasa, cu aspect intinerit

De ce sa te programezi?

Risc imunologic zero
Nonchirurgical
Rezultate rapide

Ce zone se pot trata cu Terapia Vampir?

Terapia este indicată pentru revitalizarea pielii pe față, gât, decolteu, când aceasta este lipsită de tonus și elasticitate, deshidratată, când prezintă semne ale îmbătrânirii de tipul ridurilor fine/profunde, șanțuri, pete pigmentare, pori dilatați. Este eficienta si impotriva caderii parului sau pentru terapii ortopedice.

Testimoniale pacienti?

Acest tratament este foarte popular in randul vedetelor si am primit recomandari foarte bune de la alte prietene care l-au incercat. Ma bucur ca m-am lasat convinsa sa il incerc, fata mea pare mai senina si mai tanara. Multumesc personalului medical Q Clinic pentru professionalism.

Roxana B.

Terapia Vampir a avut rezultate extraordinare pentru tenul meu, iar personalul medical foarte bine pregatit mi-a explicat in cel mai mic detaliu procedura, deci nu am avut emotii prea mari. Este un tratament pe care il recomand oricui doreste o atenuare a riduliror fara interventii chirurgicale.

Mihaela B.

Apelez frecvent la Terapia Vampir deoarece o data cu inaintarea in varsta consider ca este nevoie de o ingrijire speciala a fetei pentru a reduce aparitia ridurilor. Nu am dorit sa apelez la metode chirurgicale, deci Terapia Vampir s-a dovedit a fi cea mai buna alegere. Sunt foarte multumita de rezultate.

Anca P.