Radiochirurgie dermatologica Ellman

   Unitatea Ellman pentru radiochirurgie cu dispozitivul SURGITRON® 4.0 Dual RF™ S5 utilizeaza radiofrecvenţa inalta (de 4 Mhz) pentru interventii chirurgicale care se realizeaza fara sangerare, cu reactii inflamatorii si durere post-interventionale minime si cu timp de recuperare mult redus fata de interventiile chirurgicale clasice. Vindecarea este rapida, riscul de complicatii (infectii, hematoame) este semnificativ redus iar recomandarile postoperatorii sunt minime.

   Unitatea Ellman pentru radiochirurgie utilizeaza radiofrecventa inalta (de 4 Mhz) pentru interventii chirurgicale care se realizeaza fara sangerare, cu  reactii inflamatorii si durere post-interventionale minime si cu timp de recuperare mult redus fata de interventiile chirurgicale clasice. Vindecarea este rapida, riscul de complicatii (infectii, hematoame) este semnificativ redus iar tratamentele postoperatorii sunt minime.

   Prin aceasta procedura se pot indeparta de la nivelul pielii atat leziuni benigne (veruci, nevi pigmentari in prealabil evaluati dermatoscopic, dermatofibroame, telangiectazii) cat si maligne (carcinoame cutanate, melanoame), se pot preleva biopsii cutanate, se pot efectua matricectomii pentru diferite  afectiuni ale unghiilor (unghia incarnata, veruci periunghiale).

Noi proceduri de tratament  al laxităţii tegumentare –  Radiofrecvenţa

Noi proceduri de tratament al laxităţii tegumentare – Radiofrecvenţa

Noi proceduri de tratament al laxităţii tegumentare – Radiofrecvenţa

Ce spun clientii

” In ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult problema parului de de asupra buzei superioare, mustata cu alte cuvinte si asta din cauza faptului ca una dintre prietenele mele mi-a atras atentia si m-a intrebat cand am fost ultima data la cosmetica. De atunci, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des in oglinda, cateodata ma gandeam ca p... „