Remodelare corporala cu Velashape

   Unul dintre acestea este dispozitivul revolutionar VelaShape, produs de Syneron Israel, unul dintre putinele aparate care a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite ale Americii pentru tratamentul non-invaziv temporar al celulitei si pentru reducerea circumferentiala a zonelor tratate.

   Avantajul VelaShape consta in faptul ca reuneste 3 tipuri de tehnologii in cadrul aceluiasi aparat si anume: undele de radiofrecventa bipolara – indreptate asupra tesutului adipos la nivelul caruia produce reducerea in dimensiuni a adipocitele, energia luminii infrarosii – care are ca si tinta septele fibroase pe care le retracta obtinandu-se astfel efectul de retractie si remodelare (tightening) al pielii si masajul mecanic cu role si vacuum – acesta produce vasodilatatie cu rol in imbunatatire circulatiei sanguine locale, stimularea metabolismul local (ceea ce inseamna flux crescut de oxigen si nutrienti) si favorizarea drenajul limfatic si al lichidului interstitial acumulat. Avand la baza aceste tehnologii, tratamentul cu VelaShape este unul dintre putinele care intr-adevar remodeleaza si recontureaza corpul prin ameliorarea celulitei, reduce in circumferinta zonele tratate si le fermizeaza in doar cateva sedinte.

   Pentru un tratament sunt nevoie de 6 sedinte, cate una in fiecare saptamana; rezultatele asupra imbunatatirii texturii pielii sunt vizibile dupa fiecare sedinta iar dupa primele 3-4 sedinte se observa deja ameliorarea celulitei si reducerea circumferentiala. Pe langa acestea, se poate ameliora  si aspectul vergeturilor. Celulita fiind un proces cronic si progresiv, intretinerea e esentiala pentru mentinerea rezultatelor, initial efectuandu-se cate o sedinta in fiecare luna, urmand ca mai apoi intervalul de timp dintre sedinte sa creasca pana la intre 3 si 4 luni. Pe parcursul acestora este important sa se mentina o dieta alimentara corespunzatoare care sa include toate principiile alimentare, sa se practice exercitii fizice in mod regulat si sa se mentina o greutate corporala stabila.

   Zonele care se pot trata sunt abdomenul – care are si cele mai bune rezultate in ceea ce priveste reducerea circumferentiala obtinandu-se in medie intre 4 si 7 cm, soldurile, fesele si coapsele, genunchii, bratele, barbia.

   In tratamentul celulitei se pot folosi in combinatie cu Velashpe si mezoterapia cu ace sau fara ace metode care introduc la nivelul tesutului adipos substante lipolitice de tipul phosphatidil colinei si cafeinei.  De aceea, e foarte important sa apelati la dispozitive medicale care au la baza studii clinice efectuate pe  un numar mare de pacienti, acest fapt garantand rezultate reale.

   VelaShape este folosit pe scara larga la nivel mondial cu efectuarea a peste 3 milioane de tratamente anual, cu rezultate bune si foarte bune, pacientii fiind foarte multumiti si incantati de efectul final (www.velashape.com) .

Lista preturi

Remodelare corporala cu Velashape

Remodelare corporala cu Velashape

Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „