Remodelare corporala cu Velashape

   Unul dintre acestea este dispozitivul revolutionar VelaShape, produs de Syneron Israel, unul dintre putinele aparate care a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite ale Americii pentru tratamentul non-invaziv temporar al celulitei si pentru reducerea circumferentiala a zonelor tratate.

   Avantajul VelaShape consta in faptul ca reuneste 3 tipuri de tehnologii in cadrul aceluiasi aparat si anume: undele de radiofrecventa bipolara – indreptate asupra tesutului adipos la nivelul caruia produce reducerea in dimensiuni a adipocitele, energia luminii infrarosii – care are ca si tinta septele fibroase pe care le retracta obtinandu-se astfel efectul de retractie si remodelare (tightening) al pielii si masajul mecanic cu role si vacuum – acesta produce vasodilatatie cu rol in imbunatatire circulatiei sanguine locale, stimularea metabolismul local (ceea ce inseamna flux crescut de oxigen si nutrienti) si favorizarea drenajul limfatic si al lichidului interstitial acumulat. Avand la baza aceste tehnologii, tratamentul cu VelaShape este unul dintre putinele care intr-adevar remodeleaza si recontureaza corpul prin ameliorarea celulitei, reduce in circumferinta zonele tratate si le fermizeaza in doar cateva sedinte.

   Pentru un tratament sunt nevoie de 6 sedinte, cate una in fiecare saptamana; rezultatele asupra imbunatatirii texturii pielii sunt vizibile dupa fiecare sedinta iar dupa primele 3-4 sedinte se observa deja ameliorarea celulitei si reducerea circumferentiala. Pe langa acestea, se poate ameliora  si aspectul vergeturilor. Celulita fiind un proces cronic si progresiv, intretinerea e esentiala pentru mentinerea rezultatelor, initial efectuandu-se cate o sedinta in fiecare luna, urmand ca mai apoi intervalul de timp dintre sedinte sa creasca pana la intre 3 si 4 luni. Pe parcursul acestora este important sa se mentina o dieta alimentara corespunzatoare care sa include toate principiile alimentare, sa se practice exercitii fizice in mod regulat si sa se mentina o greutate corporala stabila.

   Zonele care se pot trata sunt abdomenul – care are si cele mai bune rezultate in ceea ce priveste reducerea circumferentiala obtinandu-se in medie intre 4 si 7 cm, soldurile, fesele si coapsele, genunchii, bratele, barbia.

   In tratamentul celulitei se pot folosi in combinatie cu Velashpe si mezoterapia cu ace sau fara ace metode care introduc la nivelul tesutului adipos substante lipolitice de tipul phosphatidil colinei si cafeinei.  De aceea, e foarte important sa apelati la dispozitive medicale care au la baza studii clinice efectuate pe  un numar mare de pacienti, acest fapt garantand rezultate reale.

   VelaShape este folosit pe scara larga la nivel mondial cu efectuarea a peste 3 milioane de tratamente anual, cu rezultate bune si foarte bune, pacientii fiind foarte multumiti si incantati de efectul final (www.velashape.com) .

   VelaShape III - Echipament Master pentru Tratamente Corporale

VelaShape III - Echipamentul ideal de reconturare corporalasi diminuare celulita
VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.

Mecanismul de actiune a echipamentului VelaShape III

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime. 
Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabilismul celular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara. 

 

Rezultate Clinice Dovedite cu Velashape III

Siguranta si eficienta echipamentului VelaShape a fost demonstrata in cadrul mai multor studii clinice, dar si cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.

  • Cu echipamentul VelaShape III s-a obtinut o scadere de peste 2 cm din circumferinta addomenului si peste 1.5 cm reducere la coapse
  • Gradul de multumire al pacientilor tratati cu VelaShape este de 97%
  • Cei mai multi pacienti nu au simtit niciun disconfort in timpul sau dupa terapia VelaShape

Lista preturi

Remodelare corporala cu Velashape

Remodelare corporala cu Velashape

Ce spun clientii

” Frumusetea e ceva ce toata lumea si-o doreste. Asa te simti implinita si admirata de cei din jurul tau. Bineinteles ca fiecare din noi are o frumusete tipica, dar daca aceasta poate fi imbunatatita nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Unul din visele multor femei, din care fac si eu parte, e sa aiba buzele pline si colorate permanent. Vroiam d... „