Remodelare corporala prin lipoliza / lipoaspiratie asistata laser

   Lipoaspiratia laser este una dintre cele mai recente inovatii din chirurgia estetica, avand la baza principiul distrugerii (prin rupere) a peretelui adipocitelor (celulele grasoase) cu ajutorul fascicolului laser, intr-o maniera atraumatica pentru tesuturi. Se obtine astfel o masa lichida de material grasos, care poate fi extrasa prin aspiratie in functie de cantitatea acesteia. Tehnica se realizeaza in anestezie loco-regionala, complicatiile post-interventionale sunt minime iar timpul de recuperare este scurt.

   Rezultatele sunt net superioare lipoaspiratiei clasice, asociat se produce si un efect de skin-tightening-modelarea pielii pe noua forma obtinuta prin evacuarea excesului adipos iar ca si noutate, tesutul adipos aspirat poate fi recoltat in vederea extragerii si banking-ului de celule stem, acestea reprezentand o reala investitie in viitorul sanatatii proprii, terapiile cu celule stem deschizand noi perspective de tratament.

Pliant

Pliant

Lipoaspiratia asistata laserAflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 3:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 3:

Remodelarea corporala prin lipoliza laser

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 6:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 6:

SCITON. Lipoliza asistata laser

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 9:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 9:

Lipoaspiratia laser... Mit sau adevar?

Ce spun clientii

” In ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult problema parului de de asupra buzei superioare, mustata cu alte cuvinte si asta din cauza faptului ca una dintre prietenele mele mi-a atras atentia si m-a intrebat cand am fost ultima data la cosmetica. De atunci, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des in oglinda, cateodata ma gandeam ca p... „