Tratamentul excesului de piele prin Skin-Tyte si Radiage

Tratamentul laxitatiilor tegumentare prin Skin-Tyte

Skin Tyte -disponibil pe platforma laser Sciton Joule elibereaza lumina infrarosie intr-o secventa rapida de impulsuri usoare. Seria de impulsuri se repeta pe zona de tratament pentru a asigura cele mai bune rezultate. Rezultatul asteptat imediat de catre medic este fermitatea vizibila si palpabila, insotita adesea de un eritem temporar.

Durata tratamentului este de 30-40 minute, depinde de zona tratata. O serie de cel putin 3-6 tratamente la interval de 2-4 saptamani este tipic pentru majoritatea pacientilor.

 

Tratamentul laxitatiilor tegumentare prin Radiage

Radiage este o metoda inovatoare de intinerire a pielii, simplu de efectuat, lipsita de riscuri si cu rezultate remarcabile in ceea ce priveste laxitatea tegumentara (excesul de piele), care utilizeaza radiofrecventa pentru a imbunatatii textura pielii si ameliorarea ridurilor in mod uniform, pe toata suprafata tratata. Se utilizeaza modulul Radiage a unitatii de radiofrecventa Ellman (4 Mhz) , care actioneaza prin eliberarea unui tip de curent electric la nivelul dermului si tesutului celular subcutanat. Acesta genereaza caldura locala, efectul local fiind de contractie imediata a fibrelor de colagen si elastina (structuri care mentin elasticitatea si fermitatea pielii), urmata de stimularea sintezei de noi fibre de colagen. Procedura nu necesita anestezie, nu implica sangerare si nu asociaza complicatii post-interventionale. O sedinta dureaza aproximativ 40 minute, fiind necesare mai multe sedinte, effectuate la anumite intervale de timp, in functie de particularitatile pielii.

Pliant

Pliant

Rejuvenare noninvaziva Skin Tyte & Radiage

Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „